SPOSAnews Istarski Festival Vjenčanja i popratnih sadržaja danas je poznat događaj u cijeloj Hrvatskoj kao Festival koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja.

SPOSAnews17 održava se svake godine u siječnju, sedamnaest godina za redom, u Domu hrvatskih branitelja u Puli. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom, velikim interesom publike i medija koji okuplja osamdesetak izlagača te svake godine privuče oko 2000 posjetitelja. Tijekom dva dana Festivala održavaju se dnevne modne revije, predavanja na temu braka i ljubavi, radionice za mladence te razne druge prezentacije i radionice.

U sklopu SPOSAnews-a, a kao najava samom Festivalu, svake se godine održava i velika dizajnerska modna revija. Na SPOSAnews modnoj reviji predstavljaju se dizajneri iz cijele Hrvatske kao što su Boris Pavlin, Martina Felja, XD Xenia Design, Sonja Lamut, Sedma nit, Igor Galaš & Mario Treščec, Etna Maar, Zoran Aragović, Lukabu by Marina Jerant, Yelena Holec, Martina Herak, Anthony Avangard, Vedrana Mastela, Kruno Jendrijev, Blackpearl by Sara Lončarić, Suzana Koprivnjak, Mario Vijačkić, Ivana Bačelić Sajko, Ana Kujundžić, Iva Magdić, Laardesign, Sanja Kaić, Doris Kolić, Stehlik by Anja Stehlik…

Pronađite SPOSAnews na Facebooku  facebook24