Tijara model management prva je agencija u Hrvatskoj koja kroz svoj program radi s djecom s teškoćama u razvoju. Smisao je rada socijalizacija djece s teškoćama u razvoju s ostalim modelima kroz modu i zabavu, razvijanje kreativnosti kroz crtanje, izrađivanje kreacija te manekensko hodanje. Svrha takvog načina rada jest prosvjećivanje javnosti o osobama s teškoćama i omogućavanje doprinosa osoba s teškoćama društvenom životu u zajednici. Valja naglasiti da smisao Tijare nije učiti djecu luksuzu prilikom uređivanja, već osnovama higijene te mogućnostima odabira koje ima svaki drugi mladi čovjek.

Sama zamisao o uključivanju djece s teškoćama u razvoju u svijet mode krenula je u probnu realizaciju 2006. godine te Tijara od tada surađuje sa Školom za odgoj i obrazovanje-Pula u realizaciji projekta. Humanitarna modna revija „Svi smo mi jednaki“, sukladno radu Tijare, temelji se na socijalizaciji djece s teškoćama u razvoju s ostalim sudionicima programa, a održala se po prvi put 2. travnja 2009. godine u Domu hrvatskih branitelja u Puli. Cilj Tijare bio je ujediniti djecu s teškoćama u razvoju te ostalih depriviranih skupina s modelima Tijare ne bi li im se i na taj način pružila prilika da i oni osjete svjetla pozornice, a pri tom se ujedno osjetili i najvažnijima na svijetu.

Djeci je pružena prilika za predstavljanje vlastitih kvaliteta, interesa i ambicija obzirom na činjenicu da smo svi, unatoč različitostima, podjednako željni ostvarivanja svojih želja. Od 2009. godine do danas Tijara je spojila svoje modele i učenike Škole za odgoj i obrazovanje Pula, Dječji dom ”Pula”, Centar za inkluziju i podršku u zajednici, Centar za rehabilitaciju. Ustanove su to koje već dugi niz godina rade na uspješnoj socijalizaciji svojih korisnika i učenika. Ova je akcija zamišljena kao velika humanitarna akcija kojoj su se kao podrška, te zbog popularizacije projekta s ciljem osvješćivanja javnosti, u šetnji modnom pistom priključile i poznate osobe iz lokalnog javnog života.