TIJARAnewsFESTIVAL provodimo kroz tri događaja:

TIJARAsposaNEWS, 19 godina tradicije

Istarski Festival Vjenčanja i popratnih sadržaja danas je poznat događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom dugom devetnaest godina, velikim interesom izlagača, publike i medija. Ovaj Festival omogućuje stvaranje direktnih kontakata s posjetiteljima i na taj način potencijalni mladenci mogu na jednom mjestu dobiti sve informacije za organizaciju svog vjenčanja. TIJARAsposaNEWS održava se u Puli kroz bogat program tokom siječnja.

DESTINATION WEDDING

DESTINATION WEDDING projekcija je filma na temu vjenčanja. U siječnju 2019. projicirana je romantična komedija u pulskom Kinu Valli, DESTINATION WEDDING, SAD, 2018., u kojoj glavne uloge tumače Keanu Reeves i Winona Ryder. Projekcija filma održava se u siječnju a ulaz je u sklopu Festivala slobodan za sve građane. Budući da već nekoliko godina intenzivno radimo na promociji Istre kao destinacije za vjenčanja, te je Festival jedan od naših projekata najdugovječnije tradicije, projekcija filma koji se bavi destinacijskim vjenčanjem više je nego logičan odabir.

TIJARAartNEWS, Istra wedding destination

TIJARAartNEWS, Istra wedding destination, izložba je svadbene fotografije snimljene na području istarske obale kroz postav od 22 rada hrvatskih fotografa. U 2019. predstavili su se: Foto Festival, Flash studio, Indigo blu weddings, Šimunić – Pulić photography, Image factory photography studio, Promowise photography, With love from Anuschka, N.I.P. wedding photography, Pirowski wedding photography, Creativ photography studio.

Pronađite TIJARAnewsFESTIVAL na Facebooku i Instagramu