TIJARAnewsFESTIVAL provodimo kroz tri događaja:

TIJARAsposaNEWS, 19 godina tradicije, 26. i 27. 1. 2019., Dom branitelja Pula

Istarski Festival Vjenčanja i popratnih sadržaja danas je poznat događaj u cijeloj Hrvatskoj koji okuplja kvalitetne izlagače s brojnim uslugama, proizvodima i ostalim popratnim sadržajima vezanim uz vjenčanja. To je događaj s prepoznatljivom tradicijom dugom devetnaest godina, velikim interesom izlagača, publike i medija. Ovaj Festival omogućuje stvaranje direktnih kontakata s posjetiteljima i na taj način potencijalni mladenci mogu na jednom mjestu dobiti sve informacije za organizaciju svog vjenčanja. TIJARAsposaNEWS održava se u Puli kroz bogat program tokom 26. i 27. siječnja.

DESTINATION WEDDING, 18. 1. 2019., 19.00 h, Kino Valli Pula

DESTINATION WEDDING projekcija je istoimenog filma, u hrvatskom prijevodu, “Kako uloviti neženju”. Film je romantična komedija, SAD, 2018., u kojoj glavne uloge tumače Keanu Reeves i Winona Ryder. Projekcija filma održava se 18. 1. u 19 sati u Kinu Valli a ulaz je u sklopu Festivala slobodan za sve građane. Tijara model & event management agencija ovom prigodom proslavit će 10 godina postojanja tvrtke i svog rada. Budući da već nekoliko godina intenzivno rade na promociji Istre kao destinacije za vjenčanja, te je Festival jedan od njihovih projekata najdugovječnije tradicije, projekcija filma koji se bavi destinacijskim vjenčanjem više je nego logičan odabir.

TIJARAartNEWS, Istra wedding destination, 12.-27.1.2019., Aquarium Pula

TIJARAartNEWS, Istra wedding destination, izložba je svadbene fotografije snimljene na području istarske obale kroz postav od 22 rada hrvatskih fotografa. Izložba se može posjetiti od 12. do 27. 1. kroz redovni obilazak Aquariuma i unutar njegova radnog vremena. Posjetitelji će moći pogledati radove 10 hrvatskih fotografa: Foto Festival, Flash studio, Indigo blu weddings, Šimunić – Pulić photography, Image factory photography studio, Promowise photography, With love from Anuschka, N.I.P. wedding photography, Pirowski wedding photography, Creativ photography studio.

Pronađite TIJARAnewsFESTIVAL na Facebooku i Instagramu