FESTIVALI

Specifičnost organizacijskih segmenata brojnih Festivala omogućila nam je da provodimo izazovna i dinamična rješenja te osmišljavamo evente koji će zadovoljiti klijente i posjetitelje. Radimo na filmskim, glazbenim i ostalim eventima. Festivali se obraćaju širokoj publici te radimo na stvaranju eventa od idejnih koncepata do razrade i provedbe. Također, radimo na razvijanju i poticanju poslovnih veza i imidža brenda koji okuplja ciljane klijente i publiku na jednom mjestu. U središte našega poslovanja stavljamo zadovoljnog klijenta i zadovoljnu publiku.

Organizacija je razrađena do najsitnijih detalja kako bi se klijent mogao posvetiti samom događaju i izvođenju vlastite prezentacije proizvoda, tvrtke ili brenda. Naš tim će raditi s vama u pripremi i provedbi te biti upućen u sva područja upravljanja, koordinacije, protokolarnih funkcija te cijele izvedbe.

USLUGE
organizacija Festivala
protokol Festivala
produkcija Festivala
organizacija promotivnih evenata u sklopu Festivala
ustupanje modela
ustupanje hostesa
snimanje kampanja i spotova
hospitality/doček gostiju/welcoming
koordinacija timova
casting management za reklame, spotove, filmove
osmišljavanje festivalskih programa
backstage koordinacija
logistička rješenja (razglas, rasvjeta, lokacija)

KLIJENTI: Pula Film Festival, Sea Star Festival, Weekend Media Festival, 2 Cellos, Jose Carreras Final World Tour, Tjedan dizajna Zagreb, Red Bull Air Race, Rovinj Beach Polo, Adria Media, Hrvatski Telekom, Adris grupa, 24 sata, FOX Televizija, RTL, Nova Tv, HRT, Croatia airlines, Addiko banka…