TIJARA MODEL MANAGEMENT, IZJAVA O PRIVATNOSTI

Tijara model management je posvećen očuvanju privatnosti svih posjetitelja naše web stranice, www.tijara.hr (“web stranica”), kako je opisano u ovoj Izjavi o privatnosti. Budući da Tijara model management prikuplja određene vrste informacija o korisnicima ove web stranice, smatramo da trebate u potpunosti razumijeti način na koji mi prikupljamo i koristimo te podatke. Ova Izjava o privatnosti opisuje praksu glede privatnosti za ovu web stranicu: koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo, kako ih skladištimo i kako ih ispraviti ili promijeniti. Ostale stranice (uključujući i one na koje se ova stranica veže i treće osobe ili usluge s kojima Tijara model management može imati veze) mogu imati vlastite Izjave o privatnosti i prakse koje mi ne kontroliramo. Mi ne dajemo obećanja ili jamstva u svezi prikupljanja podataka na web stranicama koje nisu u vlasništvu Tijara model management-a. Preporučamo da pročitate Izjavu o privatnosti za svaku stranicu koju posjetite.

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Kada se registrirate na našoj web stranici, mi možemo prikupljati određene osobne podatke koje ste nam svjesno odlučili otkriti kao što su ime, adresa, e-mail adresa, broj telefona, spol i datum rođenja. Također možemo od vas prikupljati i fotografije i video te posebne genetske karakteristike kao što su osobne mjere, visina, broj cipela i drugi osobni podaci. Tijara model management pasivno prikuplja neosobne informacije koje su automatski poslane s Vašeg web preglednika ili uređaja, uključujući ali ne i ograničavajući se na ime vaše domene i korisničko ime. Ova informacija je skupna i nije ju moguće osobno identificirati.

SVRHA PRIKUPLJANJA PODATAKA

Tijara prikuplja osnovnu količinu podataka potrebnu za redovno poslovanje unutar registrirane djelatnosti. Svrha obrade osobnih podataka jest zastupanje modela te unaprijeđenje karijere koje je onemogućeno bez osnovnih karakteristika i podataka. Voditelj obrade ima obvezu obrade onih osobnih podataka koji su nužni za svaku posebnu svrhu obrade, odnosno podataka koji moraju biti primjereni i relevantni za svrhu.
Dodatno, možemo koristiti podatke koje prikupimo iz vašeg preglednika ili uređaja da:

• odgovorimo na vaše zahtjeve;
• ciljamo na e-commerce promocije proizvoda i usluga vezanih uz Tijara model management i/ili njegovih sponzora, podružnica, klijenata, oglašivača i poslovnih partnera;
• održavamo web stranicu i prilagođavamo ju vama;
• pružamo prilagođeni sadržaj, oglašavanje i usluge;
• prepoznajemo i ispravljamo potencijalne prijetnje sigurnosti web stranice;
• istražujemo vaše korištenje web stranice i naših usluga;
• za bilo koju drugu svrhu navedenu u vrijeme prikupljanja
Tijara model management može koristiti skupne podatke kako bi utvrdio statistiku prometa za ovu web stranicu (uključujući, bez ograničenja određivanje korištenja preglednika, trajanje boravka, URL, IP adresu, geografski položaj, itd.) i procijenio koji su proizvodi i usluge uspješni a koji nisu, kako bi procijenili koje nove usluge ili proizvode bismo trebali napraviti dostupnima na ovim stranicama.

SKLADIŠTENJE PODATAKA

Osobne podatke koje ispunjujete u online prijavi pristižu na našu e-mail adresu. Ukoliko s vama nećemo ostvariti suradnju iste podatke brišemo. Skladištimo ih tek u slučaju kad nakon komunikacije s vama dogovorimo suradnju i postanete dio Tijara tima a čuvamo onoliko dugo koliko ste dio našeg tima. Voditelj obrade, direktorica tvrtke Marijana Dabo Percan (u daljnjem tekstu Voditelj obrade) ima obvezu osobne podatke ažurirati, odnosno mora svaku promjenu osobnog podatka unijeti u Evidenciju aktivnosti obrade, uz primjenu svih ostalih kriterija postavljenih načelima obrade osobnih podataka. Osobni podaci čuvaju se u digitalnom i papirnatom obliku te su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, nezakonite obrade, slučajnog gubitka uništenja ili oštećenja. Zaštita se provodi pravilima lozinki, pravilima korištenja Internet pretraživača, preuzimanjem datoteka, šifriranjem, zaštitom od virusa, sigurnosnim mjerama.

ISPRAVAK I BRISANJE PODATAKA

Ukoliko ste postali dio Tijara tima i skladištimo vaše podatke iste možete ispraviti i izbrisati. Svaka informacija i komunikacija u vezi s obradom osobnih podataka lako vam je dostupna i razumljiva jer se prilikom informiranja služi jasnim i jednostavnim jezikom. Upoznati ste s identitetom voditelja obrade i svrhama obrade dostupnima i u prostorijama poslovnice Tijara model managementa. Ispitanik ima pravo na temelju svoje posebne situacije u svakom trenutku uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na njega. U tom slučaju voditelj obrade više ne smije obrađivati osobne podatke, osim ako dokaže da postoje uvjerljivi legitimni razlozi za obradu ili radi postavljanja, ostvarivanja ili obrade pravnih zahtjeva. Ispitanik može zatražiti brisanje pisanim putem na adresu sjedišta Tijara model managementa.

DJECA MLAĐA OD 16 GODINA

Naša web stranica nije namijenjena djeci mlađoj od 16 godina i djeca mlađa od 16 godina ne smiju koristiti bilo koji dio naše web stranice. Tijara model management također svjesno ne prikuplja ili zadržava podatke prikupljene online od djece mlađe od 16 godina. Ukoliko imate više od 16 a manje od 18 godina prije online prijave svakako morate zatražiti dozvolu roditelja ili staratelja. Nakon vaše prijave, ukoliko s vama želimo surađivati, dogovorit ćemo prvi sastanak. Prilikom prvog sastanka s Tijarom, uz maloljetne osobe uvijek je prisutan netko od roditelja ili staratelja.

DIJELJENJE INFORMACIJA

Tijara model management može dijeliti podatke prikupljene od trećih strana koji pomažu Tijara model management-u u proizvodnji, održavanju i servisiranju ove web stranice ili pružanju usluga korisnicima ove web stranice. Ako mi ili dio ili sva naša imovina bude stečena od strane druge tvrtke, uključujući i prodaju u svezi sa stečajem, ta tvrtka će steći podatke prikupljene od nas i preuzeti će prava i obveze u svezi tih podataka kako je opisano u ovoj Izjavi o privatnosti. Možemo otkriti osobne podatke ili druge podatke u skladu sa zakonom ili pravnim zahtjevima, provoditi ili primijeniti sporazume ili zaštititi naša prava, imovinu ili sigurnost naših korisnika ili drugih.

POVEZNICE TREĆE STRANE

Radi vaše udobnosti, ova web stranica može sadržavati određene poveznice na druge web stranice koje mogu prikupljati razne podatke. One imaju zasebnu privatnu praksu neovisnu od ove web stranice. Tijara model management nije odgovoran za privatnu praksu ili sadržaj tih web stranica. Molimo vas imajte na umu da kad god dobrovoljno i javno objavljujete osobne podatke na bilo koju online uslugu ili web stranicu – na primjer, putem e-pošte – da te informacije mogu biti prikupljene i iskorištene od strane drugih. Ukratko, ako objavite osobne informacije online koje su dostupne javnosti, zauzvrat možete primiti nezatražene poruke od drugih stranaka.
Nadalje, dok Tijara model management poduzima razumne korake kako bi zaštitio vaše osobne podatke koristeći sigurnosne i ostale mjere, Tijara model management vam ne može osigurati ili jamčiti sigurnost bilo koje informacije poslane nama te to činite na vlastiti rizik. Isključivo vi ste odgovorni za vlastite podatke. Molimo budite oprezni i odgovorni kad god ste online.

KORIŠTENJE JAVNO OBJAVLJENIH MODNIH SLIKA

Tijara model management slijedi standardnu praksu u modnoj/modeling industriji prikazivanja javno objavljenih fotografija i snimki koje potječu iz raznih publikacija, tiskanih i online, a predstavljajući svoje modele na svojim web stranicama. Za objavu fotografija i snimki Tijara posjeduje dozvole modela i zastupnika modela. Ove slike se globalno koriste bez naknade. Ako ste fotograf, izdavač ili bilo koji drugi vlasnik prava na sliku/e korištenu od strane Tijara model management-a i zabrinuti ste glede uporabe slike/a, obratite se Tijara model management-u.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Izjavi o privatnosti, možete kontaktirati Tijara model management.