ONLINE MODNI TEČAJ

NOVO! Online modni tečaj vođen modnim agentima, uspješnim modelima, vizažistima, dizajnerima i brojnim gostima omogućava stručne informacije o svijetu mode svima koji žele postati modeli i imaju takav potencijal te onima koji žele zaviriti u svijet mode ili se pak naučiti pravilno držati i ponašati na sceni. Tečaj pruža sve potrebno od pokreta na sceni, učenja pravilnog držanja tijela, pravilnog hodanja, do osnova improvizacija, usvajanja koreografije, osnovnih elemenata glume, vježbi koncentracije. Tečaj pruža polaznicima detalje o inozemnoj i hrvatskoj modnoj sceni uz razgovor sa stručnim pojedincima iz svijeta mode.

Tečaj se provodi kroz šest sati, u trajanju od 60 minuta po satu, nakon kojih se polaznicima izdaju ovlašteni CERTIFIKATI. Certifikat je moguće dobiti jedino ukoliko ste završili svih šest sati tečaja. Također, nekim talentiranim polaznicima nudimo mogućnost rada u našoj agenciji ili pak usmjeravanje u razvoju njihove karijere.

Ispunjavanjem prijavnice ostvarujete pravo na GRATIS nulti sat modnog tečaja nakon kojeg možete odlučiti želite li započeti s ONLINE modnim tečajem kroz navedenih šest sati. Po ispunjavanju prijavnice naši agenti mailom će vam poslati link preko kojeg možete pratiti GRATIS javljanje uživo a nakon formiranja grupe polaznika. Cijena jednog modnog sata po AKCIJSKOJ CIJENI s 50% popusta finalno iznosi 125,00 kn. Tečaj se sastoji od 6 sati (3 tjedna po dva sata tjedno) interaktivnih grupnih javljanja uživo prilikom kojih polaznici mogu postavljati pitanja. Naši agenti mailom će vam poslati link preko kojeg možete pratiti javljanje uživo a nakon formiranja grupe polaznika. Online tečaj namijenjen je za sve uzraste no ne i za osobe mlađe od 15 godina. Tečaju se mogu priključiti ženske i muške osobe.

*Ispunjavanjem prijavnice ostvarujete pravo na GRATIS sat modnog tečaja. Ispunjavanje vas ne obvezuje na uplatu tečaja. O polasku na tečaj možete odlučiti nakon nultog sata.

LINK NA PRIJAVU

 

TEČAJ MANEKENSTVA U POSLOVNICI TIJARE

Provodimo upise na tečaj manekenstva u Puli za sve zainteresirane buduće polaznike od 6. do 22. godine. Upisati se možete u poslovnici Tijare na adresi Istarska 16, utorkom i četvrtkom od 17 do 20 sati tokom 9. mjeseca. Također, uvijek nam se možete javiti putem rubrike POSTANI MODEL dostupne na ovoj web stranici.

Tečaj je otvorenog tipa te se njemu mogu priključiti svi oni koji žele postati modeli i imaju takav potencijal te ujedno oni koji žele zaviriti u svijet mode ili se pak naučiti pravilno držati i ponašati na sceni. Upisi na tečaj počinju početkom svake nove školske godine, u devetom mjesecu. Šestomjesečni tečaj manekenstva pruža sve potrebno od pokreta na sceni, učenja pravilnog držanja tijela, pravilnog hodanja, do osnova improvizacija, usvajanja koreografije, osnovnih elemenata glume, vježbi koncentracije, castinga s klijentima. Radu s djecom pristupamo kroz igru modu i zabavu. Tečaj manekenstva ne garantira svim polaznicima uspjeh u svijetu mode. On je platforma koja talentiranim pojedincima omogućava uspjeh a ostalim polaznicima obučavanje i uvid u svijet mode.

Radimo na rješavanju klasičnih problema u hodu i držanju, pokretu te pokretu na sceni. Elementi glume protežu se kroz tečaj od pokreta na sceni do osnova improvizacije. Radu s djecom pristupamo kroz igru, modu i zabavu.

Za ostale informacije možete nas kontaktirati na marketing@tijara.hr