TEČAJ MANEKENSTVA

UPISI U TIJEKU!
Upisujemo polaznike na tečaj manekenstva u Puli. Upisati se možete telefonski na 098 930 0543. Sukladno situaciji upisujemo do popunjenja grupa a s probama počinjemo u desetom mjesecu. Više informacija možete dobiti telefonskim putem.

Tečaj je otvorenog tipa te se njemu mogu priključiti svi oni koji žele postati modeli i imaju takav potencijal te ujedno oni koji žele zaviriti u svijet mode ili se pak naučiti pravilno držati i ponašati na sceni. Upisi na tečaj počinju početkom svake nove školske godine, u devetom mjesecu. Šestomjesečni tečaj manekenstva pruža sve potrebno od pokreta na sceni, učenja pravilnog držanja tijela, pravilnog hodanja, do osnova improvizacija, usvajanja koreografije, osnovnih elemenata glume, vježbi koncentracije, castinga s klijentima. Radu s djecom pristupamo kroz igru modu i zabavu. Tečaj manekenstva ne garantira svim polaznicima uspjeh u svijetu mode. On je platforma koja talentiranim pojedincima omogućava uspjeh a ostalim polaznicima obučavanje i uvid u svijet mode.

Radimo na rješavanju klasičnih problema u hodu i držanju, pokretu te pokretu na sceni. Elementi glume protežu se kroz tečaj od pokreta na sceni do osnova improvizacije. Radu s djecom pristupamo kroz igru, modu i zabavu.

Za ostale informacije možete nas kontaktirati na info@tijara.hr