TEČAJ MANEKENSTVA

Provodimo upise na tečaj manekenstva u Puli za sve zainteresirane buduće polaznike od 6. do 22. godine. Upisati se možete u poslovnici Tijare na adresi Istarska 16, utorkom i četvrtkom od 17 do 20 sati tokom 9. mjeseca. Također, uvijek nam se možete javiti putem rubrike POSTANI MODEL dostupne na ovoj web stranici.

Tečaj je otvorenog tipa te se njemu mogu priključiti svi oni koji žele postati modeli i imaju takav potencijal te ujedno oni koji žele zaviriti u svijet mode ili se pak naučiti pravilno držati i ponašati na sceni. Upisi na tečaj počinju početkom svake nove školske godine, u devetom mjesecu. Šestomjesečni tečaj manekenstva pruža sve potrebno od pokreta na sceni, učenja pravilnog držanja tijela, pravilnog hodanja, do osnova improvizacija, usvajanja koreografije, osnovnih elemenata glume, vježbi koncentracije, castinga s klijentima. Radu s djecom pristupamo kroz igru modu i zabavu. Tečaj manekenstva ne garantira svim polaznicima uspjeh u svijetu mode. On je platforma koja talentiranim pojedincima omogućava uspjeh a ostalim polaznicima obučavanje i uvid u svijet mode.

Radimo na rješavanju klasičnih problema u hodu i držanju, pokretu te pokretu na sceni. Elementi glume protežu se kroz tečaj od pokreta na sceni do osnova improvizacije. Radu s djecom pristupamo kroz igru, modu i zabavu.

Za ostale informacije možete nas kontaktirati na info@tijara.hr